Voorkom schade aan jouw dure devices

Voorkom schade aan jouw dure devices

Ben jij zuinig op je kostbare devices? Vind je het soms lastig om je MacBook of smartphone mee te nemen naar een afspraak, omdat je bang bent dat er iets mee gebeurt? Dat is helemaal geen gekke gedachte, want je device kan namelijk zomaar schade oplopen. Doordat iemand jouw device van een tafel stoot, of omdat je er zelf koffie overheen morst in een overvolle trein. Het gevolg? Hoge reparatiekosten en jij kunt lange tijd niet beschikken over je device! Kies voor een McBook beschermhoes of screen protector voor je smartphone en jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Dat wordt straks comfortabel genieten van jouw geliefde devices!

Beschermhoes levert je geld op

Ga je regelmatig naar het strand en neem je dan altijd je MacBook mee? Om er bijvoorbeeld de laatste nieuwsberichten op te kunnen volgen of om bereikbaar te zijn voor je werk? Hou je ervan om te koken, terwijl je jouw MacBook op het keukenblad gebruikt om muziek op af te spelen? In beide gevallen loop je het risico dat er vlekken op jouw MacBook komen. Ook is de kans aanwezig dat je schade op deze plekken op kunt lopen. Denk hierbij aan zonnebrand tussen je toetsenbord, of dat je jouw MacBook tijdens het koken per ongeluk van het keukenblad af stoot. Schaf een beschermhoes aan en je hoeft nooit meer bang te zijn voor vlekken of schade. Dat wordt straks zorgeloos genieten op het strand en van het koken. Ideaal toch?

Screen protector vangt de klappen op

Je hebt het vast weleens meegemaakt; je smartphone valt uit je broek, op de grond, barst in het scherm. Dit zijn nu gebeurtenissen waar je echt niet op zit te wachten. Je smartphone moet na zo’n val natuurlijk wel gemaakt worden, waar hoge kosten mee gemoeid zijn. Bovendien ben je ook nog eens je smartphone een periode kwijt. Daar zit je sociaal gezien niet op te wachten, maar ook als je deze smartphone voor je werk gebruikt, is dit uiterst vervelend. Een screen protector is een dun laagje wat over het schermpje van je smartphone wordt aangebracht. Valt je telefoon op de grond en heb je een screen protector aangebracht, dan vangt het tussenlaagje de klappen op. Nooit meer reparatiekosten en jij kunt altijd beschikken over je smartphone. Perfect toch?